Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Honda - Rajongói oldalak képes leírás - Honda.tlap.hu
részletek »

Honda - Rajongói oldalak - Honda.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: honda.tlap.hu » Honda - Rajongói oldalak
Keresés
Találatok száma - 4 db
auto.news.hu - a tesztportál

auto.news.hu - a tesztportál

A http://www.auto.news.hu/honda a Honda tesztek, cikkek, újdonságok tára. Adatbázisba rendezett forrása a jelenleg is forgalomban lévő, Magyarországon kapható Honda személyautóknak. A honlap látogatói mintegy tizenöt hazai autós portál Honda tesztjeit találják meg a jól kezelhető katalógusban: innét néhány kattintással elérhető az összes magyar nyelvű Honda teszt.

Honda Klub

Honda Klub

Az alapító okirat mellékletét képező nyilatkozatokat aláíró tagok az alapító közgyűlésen elhatározták a Honda Barátok Klubja, Magyarország létrehozását. Az egyesület neve: Honda Barátok Klubja, Magyarország Az egyesület nevében szereplő Honda név használatához a csatolt nyilatkozat alapján az illetékes jogi személy hozzájárul. Az egyesület célja: Magyarországon az elmúlt években a Honda személygépkocsik egyre szélesebb körben váltak népszerűvé. A Honda márka kedvelői között igény merült fel arra, hogy rendszeresen működtessenek egy olyan egyesületet, amely szervezett keretet ad ezen gépkocsitípus működtetésével, fenntartásával, fejlesztésével kapcsolatos ismeretek bővítésére, tapasztalatcserékre. Rendszeres találkozók, rendezvények szervezésével a Honda barátok a gyártmány alaposabb technikai megismerésén túlmenően egymással is mélyebb kapcsolatokat alakíthatnak ki a közös érdeklődési kör alapján. Az egyesület tevékenységét mindenkor úgy végzi, hogy e tevékenység a Honda márkanév presztízsével összhangban történjen a márka további népszerűsítése érdekében.

Honda Legend Club

Honda Legend Club

Fórum Szabályok A regisztráció erre a fórumra ingyenes! Megkérünk, hogy az alábbiakban részletezett szabályoknak és irányelveknek engedelmeskedj. Ha egyetértesz a feltételekkel akkor jelöld ki az 'Egyetértek' négyzetet alul és kattints rá a 'Regisztráció' gombra. Ha mégsem szeretnél regisztrálni, akkor kattints ide hogy visszatérj a fórum kezdőoldalára. Annak ellenére hogy a Honda Legend Club Hungary adminisztrátorai és moderátorai mindent megtesznek, hogy kifogásolható üzenetek ne jelenjenek meg, minden üzenet felügyelete lehetetlen. Az összes üzenet tartalmáért annak szerzője felelős, és sem a Honda Legend Club Hungary, sem a Jelsoft Enterprises Ltd. (vBulletin fejlesztői) nem vonhatóak felelősségre bármely üzenet tartalmáért. Ezen szabályok egyetértésével szavatolod hogy nem fogsz üzeneteket küldeni amelyek obszcének, vulgárisak, szexuális jellegűek, gyűlölködőek, fenyegetőek, vagy bármi módon törvénybe ütközőek. A Honda Legend Club Hungary tulajdonosai fenntartják maguknak a jogot hogy bármilyen témát eltávolítsanak, módosítsanak, mozgassanak vagy lezárjanak mindenfajta indoklás nélkül.

Veterán Honda márkatörténet

Veterán Honda márkatörténet

A VeteránPark weboldalát a régi autók és motorok szerelmeseinek hozták létre. Az oldal azzal a célkitűzéssel indult, hogy minél több információt összegyűjtsön a régi legendás, ma már oldtimer gépjárművekről. A típusleírások kiegészülnek az autóipar kezdeteit formáló személyiségek bemutatásával, valamint a veteránautós közösséggel kapcsolatos hírekkel, információkkal és veterános klublistával. Értesülhetünk továbbá arról is, hogy milyen veterános rendezvényeken vehetünk részt, mikor és hol tartanak veteránvizsgát és mik a muzeális minősítés megszerzésének a szabályai. Az előbbieken túl az ország aktuális veteránjárműveinek listája is böngészhető az oldalon márkák és évjáratok szerinti csoportosításban. A VeteránPark oldalai wiki rendszerben épülnek fel. Bárki - aki szeretné megosztani veterános tudását - szerkesztheti azokat, bejegyzéseket írhat, illetve új adatokat, információkat és fényképeket tölthet fel.

Tuti menü