Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Honda - Motoros oldalak képes leírás - Honda.tlap.hu
részletek »

Honda - Motoros oldalak - Honda.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: honda.tlap.hu » Honda - Motoros oldalak
Keresés
Találatok száma - 7 db
Fehermotor.hu

Fehermotor.hu

Cégünk hivatalos Yamaha márkakereskedés de márkafüggetlen Offroad szervízként is üzemelünk. Fő profilunk tehát a crossmotorok, quadok forgalmazása és javítása de a tuningolásban is számithattok ránk. Webáruházunkban megtalálható minden amire neked vagy a motorodnak szüksége lehet - motorolajok, alkatrészek, gumik, bukósisakok, protektorok, dekorok, üléshuzatok, kiegészítők, stb. Saját versenyzői csapatttal is rendelkezünk.

Honda Valkyrie Rune

Honda Valkyrie Rune

Independent Online's Motoring Editor Les Stephenson has been writing about cars and motorcycles for 18 years in Johannesburg and Cape Town. He produced Star Motoring in Gauteng then moved to Cape Town to revitalise the Cape Times' now very successful DriveTimes supplement but moved to IOL when the site opened. Dave ABRAHAMS Dave Abrahams has been writing about motorcycles and the people who ride them since 1984. He began contributing to DriveTimes, the Cape Times' weekly motoring supplement, in 1996, and became IOL's 'bike guy' three years later. He has been a full-time biker since learning to ride in 1971 and has never owned a car. UK A1GP COMPANY COLLAPSES The calendar for season five of the A1GP series has been confirmed by the IAF with Kyalami in February 2010 one of the 10 meetings - but there are crucial details missing. The organisers have not yet provided a list of the actual dates and venues but have confirmed that the first race will be the Nitro SuperGP in Australia on October 25, 2009. A1GP chairman Tony Teixeira said: 'We are in a totally different position to most series as we straddle two calendar years.

Motocrosshirek.hu

Motocrosshirek.hu

Motocrosshirek.hu avagy hírek a motocross világából! Minden hazai MX , quad, enduro versenyekről olvashattok nálunk, de néhány rangosabb külföldi versenyről is tudosítunk. Figyelemmel kisérjük a profi és az amatör liga eseményeit, a junior, serdülő junior és felnőtt versenyeket is. Csatlakozzatok hozzánk és informálodjatok a 2010 versenynaptár eseményeiről.

Motorülés kárpitozás,átalakítás,javítás

Motorülés kárpitozás,átalakítás,javítás

Vállaljuk motorülések, quad ülések, és jetski üléseinek kárpitozását. Javítástól akár a teljes komfort átalakításig ülésfűtés beépítéssel. Minőségi német műbőr anyagokkal rövid határidővel. Gyári minta utáni üléshuzat készítést is vállalunk széles színválaszték kombinációval,díszítéssel, vagy hímzéssel egyedi igényeket kielégítve. Apriliától a Yamaháig minden típussal foglalkozunk. Ritka japán belpiacos modelleket is szívesen látunk.

Quadracing Székesfehárvár

Quadracing Székesfehárvár

Kapcsolat Tel/Fax: +36-22-503-550 Kiss Szilárd: +36-70-525-5400 Horváth Attila: +36-20-204-9126 email: info@nrlquad.hu Céginformációk NEW RACING LINE Kft. Cím: 8000, Székesfehérvár, Új Csór út 7/a. Cégjegyzékszám: 07-09-013347 Adószám: 14020197-2-07 Bankszámlaszám: 10800014-90000006-11381867 Felhívjuk Tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a termékek sokszínűsége és méretbeli eltérései néha fennakadást jelentenek a teljesités szempontjából!!! Igyekszünk mindíg mindenből tartani, de a raktárkészletünkben nincs mindíg minden!!! A hiányos termékek raktárba kerülési ideje 3-14 nap!!! Speciális termékek (alkatrészek, szerszámok, tuningok, motoralkatrészek...) megrendelése, beszerzése egyedi megrendelések, egyéni megállapodás szerint történnek. Természetesen ha nincs azt azonnal közöljük és egyeztetés után a rendelést megrendelésnek vesszük!!! Kellemes vásárlást!!!

Tommot egyedi motorülés, motornyereg átalakítás

Tommot egyedi motorülés, motornyereg átalakítás

Munkánk során az ergonómia a legfontosabb szempont. A motorülés belső átalakítása teljes mértékben a Te alkatodnak és az igényeidnek a figyelembevételével történik. Ennek eléréséhez speciális anyagokat (viszkoelasztikus habok, zselé...) használunk több rétegben, keménységben és térbeli kialakításban. Az opciók széles skálájából választhatsz: ülőfelületet süllyesztés, emelés, szélesítés vagy keskenyítés, ülésfűtés beépítése, ruhád színével harmonizáló alapanyagok, szabásvonalak és egyedi hímzések...

Totalbike - Tesztek

Totalbike - Tesztek

A Honda VTX 1800 nem az első motorkerékpár, ami megosztotta szerkesztőségünket. Engem elsőre meggyőzött legnemesebb tulajdonságával: nem szeretne Harley-Davidson lenni. Bevallom, nem kedvelem a japán Harley-klónokat, de mivel komoly vitákat indítana, többet nem is boncolgatom a témát. Szubjektív véleményem csak azért írtam le, hogy lássa a kedves olvasó, komoly előítéletekkel indultam a tesztnek. A gépátvételnél az első pillanatban láttam, nem lesz itt gond, mentem vele három métert, és tudtam, imádni fogom. És amin a legjobban meglepődtem: fájó szívvel adtam vissza. A VTX 1800 tesztmotor külsőre impozáns látvány. Megvan mindene, ami egy cruisernek kell, mégsem másolja ez elődöket. A cafe-raceres fejidom a hűtő alatti hókotróval még egy kicsit formabontó is, épp ezért nagyszerű ötletnek tartom. Ha a tízkilónyi kormánykiemelő, az óriás tank, a böszme motor, a vödör nagyságú kuplungfedéllel, nem lenne elég, a tankon a szerény 1800 felirat hirdeti, komoly géppel van dolgunk. De akinek van szeme, nem is gondol másra. Feledjük a kézi erőt, ha mozgásra akarjuk kényszeríteni. A szárazon 321 kg-os tömeget csak nagy szükségben és megfontoltan lehet taszigálni.

Tuti menü