Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autó tuning - Honda képes leírás - Honda.tlap.hu
részletek »

Autó tuning - Honda - Honda.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: honda.tlap.hu » Autó tuning - Honda
Keresés
Találatok száma - 7 db
Autochip

Autochip

MMC Autochip - Chiptuning Üdvözöljük az honlapján! - Chiptuning, chip tuning, tuningbox részletes leírás Ha az Ön számára autója többet jelent mint egy közlekedési eszköz, és szeretné hatékonyabban kihasználni motorjának rejtett erőtartalékait, akkor jó helyen jár. Itt pontos, helytálló információkat fog találni a különböző tuningmegoldásokról, közérthető nyelven leírva. Minden autó rendelkezik kiaknázatlan tartalékokkal amit a motor optimalizálásával, chiptuninggal tudunk kihasználni. A Chiptuningról menüpontban egy részletes leírás olvasható a chip tuning menetéről, működéséről, az elérhető eredményekről, és hogy a megnövekedett erő ellenenére miért csökken a fogyasztás. A Típusválasztás menü alatt részletes táblázatokban, autótípusonként csoportosítva megtalálhatóak a gyári és az optimalizálás utáni teljesítmény- és forgatónyomatékadatok. A Chiptuning vs. Tuningbox rovatban egy szakmailag alátámasztott részletes összehasonlítás található, valamint egy gyűjtemény képtelen és nem egyszer hajmeresztő állításokból, alatta a helyes magyarázattal. Érdemes pár percet rászánni, mert több hasznos információhoz fog jutni, mint 5 másik hasonló témájú honlap elolvasása után.

Autófólia - Biztonság és UV védelem

Autófólia - Biztonság és UV védelem

Autófólia Budapesten - autó fóliázás remek áron, tartós kivitelben! Fóliáink kényelmet és biztonságot nyújtanak Önnek és szeretteinek. Az autóüveg fólia árak típusonként változnak: hő- és UV-védelmet, szilánkvédelmet, ill. belátásvédelmet egyaránt tudunk biztosítani. Fedezze fel az autófóliázás új dimenzióját a SkyFol prémium termékeivel! Autóüveg fóliázás Budapesten, páratlan garanciális feltételekkel. Forduljon hozzánk bizalommal, és kérjen ajánlatot! Az autófóliázás árakról részletesen tájékozódhat honlapunkon.

Autótuning hírek, webáruház

Autótuning hírek, webáruház

A http://www.oktuning.hu/ oldalon gépjárművek optikai - futómű - chip - motor - felni tuning lehetőségeinek tájékoztatója, felszerelések, baleset megelőzési hírek, tanácsok az ORFK - OBB támogatásával, autós hifi és navigációs berendezések tájékoztatói, a webáruházban különböző tuning alkatrészek várják az oldal látogatóit.

Chipmester

Chipmester

Minden olyan benzines- és dízel,turbó benzines, turbódízel üzemű személyautó, kamion , motorkerékpár programozását (azaz chiptuning írását) vállalom, melynek vezérlőelektronikájában a program külön memóriaegységben (flash-eprom, eeprom)található. Ennek tartalmát módosítom az igényeknek és lehetőségeknek megfelelően.Ezek lehetnek a '90-es évek elején gyártott atmoszférikus (szívó) benzin üzemű, vagy a napjainkban gyártott legfejlettebb turbós, kompresszoros, turbó-dízel, illetve TDI, PDTDI,TDCI, HDI, JTD, MULTIJET, stb... motorok is. A szívó benzin- és dízelmotoroknál általában 10-15%, a turbódízel és turbó benzines motoroknál 20-40% teljesítménynövekedés érhető el rángatás, füstölés és motorkárosodás nélkül. A módosítások nem véglegesek! Lehetőség van a vezető egyedi igényeinek megfelelő utólagos finomhangolásra, illetve szükség esetén (pl. autó eladásakor vagy a kötelező szervíz idejére) az eredeti gyári vezérlőprogram is visszatölthető, mert a mai korszerű autók legnagyobb része már szervízcsatlakozón keresztül, vagyis MEGBONTÁS NÉLKÜL TUNINGOLHATÓAK !

Chiptuning Centrum

Chiptuning Centrum

A Honda összes típusára sokkolóan erős HQ Chiptuning megoldást kínálunk, a gyári Denso vezérlőegység megfelelő programozásával. A szívó motoroknál is extrémnek mondható javulás, az általunk használt technológiának és a motorfékpadon tesztelt Piasini HQ beállításoknak köszönhető. Ugyanitt Denso, Kehin, Hitachi vezérlőegységek programozásához szükséges eszközök forgalmazása. 30/227 12 27

Chiptuningbox

Chiptuningbox

Köszöntelek az Chiptuningbox.hu portálon ! Nagyon köszönjük, hogy ellátogattál chiptuningbox.hu website-unkra! Ismerd meg a legújabb TÜV minősítéssel rendelkező chiptuning és chiptuningbox rendszereinket! Magas szinten képzett, tapasztalt, profi mérnökgárda, felel minden egyes általunk elvégzett teljesítménynövelésért. Teszik mindezt, azért hogy a plussz nyomaték és teljesítmény valóban élvezetes autózást tegyen lehetővé teljesen kompromisszummentesen. Ismerd meg technológiánkat a Promo Video fülre kattintva. Tuning programok benzines és diesel turbó autókhoz. 2 Év TÜV. Garancia, stabil világszinten elismert hátér! Nem ismerjük a félmegoldás, bizonytalan eredet, vagy a sufni tuning szavakat. Termékpalettánkon a chiptuning melett találkozhat gyári csatlakozós chiptuningbox -okkal és egyéb autós kiegészítőkkel. Cikkeinkben, írásainkban pedig rengeteg értékes és izgalmas információval találkozhat. Kellemes időtöltést kívánunk oldalunkon!!

Honda - alkatrészek

Honda - alkatrészek

Szervizünkben a gépkocsik számára teljes körű szervizt biztosítunk. Garanciális és más munkákat korszerű berendezésekkel felszerelt több gépkocsi állásos műhelyükben végzik el munkatársaink. - Haszon- és gépjárművek szervizelése, karbantartása - Vizsgára felkészítés - Minden típusú személy- és kisteherautók alkatrészbeszerzése Profi csapat, garantált minőség, kulturált környezet. Erről szól a MOLTIM Kft. több éve tartó sikertörténete. Győződjön meg erről Ön is, és keressen fel minket műhelyünkben!

Tuti menü